dissabte, 10 d’agost del 2013

1713 Tractat d'Utrecht. Els españols regalen Gibraltar als anglesos a canvi de no ajudar els catalans.

Si ara els españols reclamen i munten aquest soroll a Gibraltar  vol dir que ja han entès que els catalans recuperem la nostra independència. Tornem a al casella de sortida.

És a dir, com que ara se'ls acaba el negoci explotador amb els catalans treballadors, garrepes i poc donats a los vinos... ara tornen caap als anglesos i els diuen. -Pues si ellos se van, ya nos estàis devolviendo el peñón, j_d_r.!












Aquells polítics espanyols de 1713 van iniciar la nissaga dels incompetents que ha crescut en quantitat i qualitat. ¡Mira que donar-los Menorca i Gibraltar a canvi  del cas dels catalans!

España cedía al Reino Unido "la plena y entera propiedad de la ciudad y castillos de Gibraltar, juntamente con su puerto, defensas y fortalezas que le pertenecen, dando la dicha propiedad absolutamente para que la tenga y goce con entero derecho y para siempre, sin excepción ni impedimento alguno".


     A El País  09/08/2013

Rajoy impondrá medidas al Peñón hasta que Cameron ceda y dialogue

Aquesta pel·lícula s'assembla a aquella del Islote de Perejil. Bé, potser aquesta és més sèria però acabarà fent riure com aquella, doncs tot plegat és una bona comèdia.

I si Rajoy i Cameron van parlar, en quina llengua ban parlar?  10 minuts? Bé potser 5 minuts ells,  i 5 minuts els traductors de confiança reservada.

El guió és clar:
Acte primer: El gobierno de España distrae al personal pues han quedado a la vista demasiados errores. Todos a mirar a Gibraltar!
Acte segon: Entren els periodistes i així podem emplenar els diaris  reduint la càrrega excessiva de polítics amb calça curta o banyador, la rebaixa de contingut que ja havien iniciat aquesta temporada.



A El Pais 19/08/2012

A El Periódico 07/08/2013

Cameron telefonea a Rajoy para trasladarle su "gran preocupación" por la tensión en Gibraltar




Encara se'n pot parlar més. Fem-ho!, però apugem el nivell.