dissabte, 7 de gener del 2012

Shadow government : how the global elite plan to destroy democracy and your freedom

Shadow government : how the global elite plan to destroy democracy and your freedom, per Grant R Jeffrey; Katherine Albrecht; Edward G Griffin; Daniel Estulin; Gary Kah; Chuck Missler; Joan Veon; Bradley S O'Leary. Editor: Estats Units.


No sé valorar la fiabilitat d'aquest document. Algú em pot informar i valorar-lo? MTP

1 comentari:

  1. Interessant document que ens ofereix elements de reflexió sobre la racionalització de la tecnologia a les nostres vides, front a actituds reactives davant de cada nou producte o aplicació que es llança al mercat.
    I certament, la tecnologia, que ha arribat per donar-nos comoditats i facilitar-nos la vida, també es pot convertir en una arma perversa davant d´interessos comercials i governamentals.
    Informació és poder: poder polític i poder econòmic; el poder del gegant que entre tots estem creant sense saber massa bé quan l´utilitzem o quan som utilitzats.
    M´he entretingut a analitzar el currículum de l´autor i els dels seus col.laboradors i donat una ullada ràpida als llibres dels quals és autor. M´atreviria a dir- i només des de la meva opinió- que no es tracta d´una aportació desinteressada i que la seva veritable preocupació, més que el control que puguin exercir els governs sobre la ciutadania, és el canvi que la tecnologia està produint en la societat americana i que està ocasionant que els referents religiosos es vagin substituint per altres que ofereixen satisfació immediata a tots els nivells.
    Jo diria que aquest és el motiu de la seva teoria de la conspiració: crear rebuig social vers les tecnologies amb un missatge de por davant d´un possible règim totalitari ,envoltant-se , al mateix temps, de professionals de diferents àmbits que donin solidesa i fonamentació a les seves argumentacions.

    ResponElimina