dimecres, 17 de juliol del 2013

Ja n'hi ha prou d'atacar la llengua. Ens han irritat però ens ho agafem cantant. Ja no ens aturarem

Ja hi som tots, de totes els terres de llengua catalana. Ara tothom té clar que els qui ofeguen la llengua representen la incultura. No ens han trinxat en 300 anys. Potser es pensen que serà ara amb els quatre PePedos i els mitjo CidAnos que remenen per Catalunya.





I si d'España es tracta (que va ser la nova marca de Castilla el 1500 encara que els mapes registraven las Españas) , no en volem saber res. Ara ha quedat clar a la Unió Europea que és l'Estat més endeutat...! Avui, el 1986 i... no té res de nou. No en fa 300, en fa 500 d'anys que España s'endeuta, que tira més el braç que la màniga, que va inventar la loteria allà pel 1700. És l'estil del Imperio Español (Catalunya no hi entrava si no era per finançar. Com ara, solaemnt per finançar)
. Un imperio a crédito de los banqueros europeos, holandeses. El oro procedente de sus Américas entraba por Sevilla i salía por el puerto de Castilla (Santander) hacia Amstrerdam.

Ara començo a entendre perquè als catalans ens deien garrepes. Encara no els hi hem pagat prou el gasto?  Ells conviden, beuen més que ningú i fan pagar els altres. Fugim.