dimarts, 5 de febrer de 2013

L'HOLOCAUST DEL SEGLE XXI. Persones foragitades del seu habitatge per fanàtics del diner que prefereixen veure els pisos buits i deteriorats.

Fins quan aguantarem aquesta explotació d'humans que aixafen humans. Les paraules poden ofendre? No ofenen les estafes i abusos econòmics?
Actualitzat: dissabte, 16 de febrer, manifestació a Barcelona, potser 20.000. Massa pocs i diferents d'altres manifestacions. Si cadascú va a la seva causa, no hi ha causa de tots. El dret a decidir ens ha de dur a un sistema polític més just per a tots. La PAH és de ciutadans de Catalunya?

Efectivament, no es pot callar sense ser còmplice. Qui va ser Hitler avui tant denostat? Un petit autríac acomplexat que va engrandir-se gràcies als subdits interessats i a tanta gent que vivia la seva vida i va callar; veien passar els trens camí dels crematoris i van callar. Espiral de silenci.

Segueix havent-hi David front a Goliath, gegant filisteu o gegant especuleu.Ada Colau, nova Jeanne d'Arc. I Adrià Alemany. En ajut de les Vides Hipotecades (Angle Editorial)


Dimecres, 6 de febrer de 2012
Ateneu Barcelonès, 19:30 h
Ada Colau, Arcadi Oliveras, Carme Forcadell

La influència dels moviments socials a l’agenda política
Hi intervindran: Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau; Ada Colau, portaveu de la plataforma d’afectats per l’hipoteca; Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i Agustí Uribe, president d’ACCEIP. Modera: Stefan Rating, advocat
19.30 hAl BBVA, Banco de Bilbao, Vizcaya, Argentaria les diferències de sous van de 1 a 1.500.
El que va ser director executiu, ara és director de Bankia, el banc dolen que paguem els ciutadans.

DELENDA EST HISPANIA amb Albert Pont
ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA amb Carme Forcadell
Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques Agustí de Uribe


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada